KIRIKKALE
25°
03:12

İmsak'a Kalan Süre

Akyön, saha çalışmalarını sürdürüyor

AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adayı Bahattin Akyön, seçim çalışmaları kapsamında saha ziyaretlerini sürdürüyor. Vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen Akyön, “Kırıkkale’de yeni zaferler kazanmaya hazırız” dedi.


SORUN VE TALEPLERİ DİNLEDİ
31 Mart 2024 yılında yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi kapsamında AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adayı Bahattin Akyön çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen Akyön, “Kırıkkale’de yeni zaferler kazanmaya hazırız” dedi.

Akyön, “İnşallah Kırıkkale’de tekrar tarih yazmaya Kararlıyız. Kırıkkalemizin kıymetli esnaflarını ve emeklilerimizi ziyaret ederek, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın selamlarını ilettik. Yakın ilgileri, samimi yaklaşımları ve değerli destekleri için tüm esnaflarımıza ve halkımıza ayrı ayrı teşekkür ediyor, bereketli kazançlar diliyorum” dedi.

Haber:Süleyman Ok 

İlginizi Çekebilir

Başkan Saygılı’dan "çat kapı" ev ziyaretleri

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale Belediyesi, Tam Bana Göre Festival’ine katılacak

İlginizi Çekebilir

Bahattin Akyön’den imza günü

Haber Yorumları

Yorum Yaz

79057

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171